KLINIKA E PARË DIGJITALE NË EVROPË!

Disa nga mjekët online

Partnerët e Besueshëm

Revista Digjitale

Çfarë thonë për Klinikën Digjitale

0% Kualitet
0% Besueshmëri
0 Vite përvojë
0+ Mjekë në rrjetë
0+ Vizitorë në Webfaqe

FAQ

Keni ndonjë pyetje?

Klinika Digjitale ofron shërbime online 24/7

Ju mund të vizitoni Klinikën Digjitale edhe në Prishtinë, Rr. George Bush (afër Rektoratit), çdo ditë pune Hëne – Premte 09:00 – 17:00

Pacient i dashur, ju nuk keni më nevojë të udhëtoni në Prishtinë, Tiranë, Shkup dhe gjetiu apo të shkoni në Gjermani, Itali, Turqi dhe SHBA për tu konsultuar me mjekë specialistë!

Tani nga shtëpia juaj, konsultohu me mjekë kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ata do dëgjojnë me kujdes ankesat tuaja dhe do ju sygjerojnë tretmanin më të mirë për sëmundjen tuaj dhe do ju asistojnë në marrjen e mendimit sekondar nga mjekët dhe Klinikat më të njohura edhe në Amerikë!

Mjeku kur nuk ka qenë më afër, tani nga kudo në botë drejtë në shtëpinë tuaj!

Konsultohu me mjekun tuaj të preferuar! Thjeshtë, shpejtë dhe lirë!

https://www.klinikadigjitale.net/mjeket/