Dr. Liron Pepshi

Dr. Liron Pepshi

Psikiatër

Çmimi: €59 EUR
Zgjedhni mënyrën e pagesës dhe caktoni terminin për konsultim Online:

Konsultohu me Dr. Liron Pepshi, Psikiatrin dhe Psikoterapeutin e njohur nga Gjermania, i licensuar nga Oda Rajonale e Mjekëve të Trierit në Gjermani.


Dr. Lironi është i specializuar në trajtimin e çrregullimeve afektive, ankthit, obsesioneve, çrregullimeve të personalitetit, të stresit kronik, çregullimeve të gjumit, mungesës së koncentrimit dhe probleme të memorjes (mbamendjes).
Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Lironit çdo gjë për sëmundjen tuaj! Ai do ju dëgjon me kujdes dhe do ju sygjeron terapinë dhe tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!


Dr. Lironi është udhëheqës i repartit në Klinikën e Psikiatrisë në Verbundkrankenhaus, Bernkastel-Kues në Gjermani. Ai është bashkëpunëtorë profesional për ekspertizë gjyqësore psikiatrike dhe forenzike si dhe konsulent-psikiatër për burgun rajonal.
Mjeku kur nuk ka qenë më afër, tani nga Gjermania drejtë në shtëpinë tuaj.

sqAlbanian