Mirësevini në Klinikën Digjitale!

Klinika Digjitale është start-up, i zhvilluar me partnerët në SHBA në një platformë shëndetësore të avancuar dhe unike për konsultim me mjekun në çdo kohë dhe nga çdo vend.
Që nga lindja e Klinikës Digjitale, ne kemi zhvilluar një sistem shëndetësor të njohur si “Shëndeti Juaj në Duar Tuaja” me pajisje dhe softuer të sofistikuar, që ju mundëson të konsultoheni me mjekun tuaj të preferuar dhe përkujdeseni për sigurinë dhe privatësinë e të dhënave tuaja shëndetësore!
Shërbimi digjital është përpjekje e vazhdueshme për të shërbyer pacientët më shpejtë, më afër dhe më lirë, pa marrë parasysh distancën me mjekun apo institucionin shëndetësor kudo në botë!
Klinika Digjitale ka teknologjinë dhe njohuritë që e bëjnë atë një nga platformat më inovative në industrinë e telemjekësisë. Ju jeni të mirëseardhur të na bashkoheni në këtë rrugëtim të përbashkët për të mirën e përgjithshme.
Dardan Asllani – CEO

Partnerët në shërbim

Avatar

Health Center of ExcellenceAvatar

Instituti Farnes - USAAvatar

Biçaku DiagnosticAvatar

Prima Imaging CenterAvatar

Avenue DentAvatar

Ministria e Inovacionit dhe NdërmarrësisëMediat për Klinikën Digjitale